Fönsterputs från Helsingborg till Höllviken

Fönsterputs med kvalitet

Låt oss göra dina fönster skinande rena!

Att putsa fönster är inte alltid helt enkelt. Det är tidskrävande och svårt för de flesta att få till utan att lämna spår av fönsterskrapan efteråt. Vi på Lindvalls Fönsterputs AB har 20 års erfarenhet med putsning och vill dela med oss av lite tips för att du ska få renare fönster. Vår expertis sträcker sig från Helsingborg hela vägen till Skanör och fokuserar särskilt på områdena Höllviken, Ljunghusen, och Falsterbo.

Abbonera på fönsterputs och få rena fönster året om!

Ett fönsterputs-abonnemang innebär att vi kommer regelbundet och putsar utsidan på era fönster, utan att ni behöver vara hemma.

 

Med detta abonnemang har ni rena fönster året runt och kan tänka på annat.


Våra vanligaste intervaller är 12-6-4 gånger per år, men vi skräddarsyr även efter era behov.

Vid teckning av abonnemang erbjuder vi förtur vid bokning av putsning invändigt. 

Vi erbjuder fönsterputs för både hem och företag. Vill du veta pris för ditt område?

Be om en gratis offertförfrågan.

hCaptcha

Hur putsar man fönster?

Hur ofta du bör tvätta dina fönster varierar beroende på vad dem utsätts för. Fönster vid stora vägar, havet eller som utsätt för mycket nederbörd bör tvättas oftare än andra. En gång varannan månad rekommenderar vi att man tvättar utsidan av fönstret, för att hålla det skinande rent. 

 

Använd diskmedel istället för vanlig fönsterputs. Många fönsterputsmedel lämnar av sig en hinna och tvättar inte bort fettet helt medans diskmedel kan ge ett mycket renare och fläckfria fönster.

 

Det är viktigt att du inte torkar dina fönster med papper då det lätt kan lämna av sig ludd eller göra rutan flammig ifall tidningspapper användes.  Det är bättre att använda sig av en trasa som inte ger av sig något ludd.

 

Snåla inte när du köper en fönsterskrapa, kvalitén kan lätt påverka ifall ditt resultat blir bra eller dåligt. 

Recensioner