om Lindvalls Fönsterputs AB

Vår expertis sträcker sig från Helsingborg hela vägen till Skanör!

Vi arbetar endast med miljöklassade rengöringsmedel.

Som företag är vi stolta över att endast använda miljöklassade rengöringsmedel. Vi tror på effektiva tekniker som Rent vatten-teknik, tidigare benämnt "Reach Wash", ett system som vi aktivt använder för fasadtvätt, rengöring av reklamskyltar och naturligtvis vid fönsterputsning.

Kontakta oss Läs mer om fönsterputs

Rent vatten-teknik 

En kostnadseffektiv metod för att tvätta fönster

Rent vatten teknik, tidigare kallat "Reach Wash", är ett system som vi använder oss av vid fönsterputsning. Vi gör även glastakstvätt med denna tekniken till riktigt bra priser.

 

Vattnet behandlas och avsaltas i en kemisk process som genast lämnar 100% rent vatten (<10µS/cm). Med stänger av kolfiber och aluminium kan vi putsa upp till strax över 18 m från marken utan några problem. Resultatet blir alltid lika bra som när man putsar på det traditionella viset. (Vid byggputs och kraftigt nersmutsade fönster rekommenderar vi inte denna metod till första putsningen). Med denna metod kan vi sänka våra priser upp till 50% till vissa kunder då liftar och annan förberedelse oftast inte behövs. Denna metod är mycket bra med hänsyn till miljön och arbetsmiljön.

Gratis offertförfrågan Läs mer om fönsterputs

Vi är måna om att skapa en renare och mer hållbar värld.

Vår passion för miljömedvetenhet och kvalitet genomsyrar allt vi gör, och vi är fast beslutna att erbjuda våra kunder enastående resultat. Detta innebär att vi ständigt strävar efter att förbättra våra metoder och anpassa oss efter våra kunders behov. När du väljer Lindvalls Fönsterputs AB, väljer du en partner som är mån om att skapa en renare, mer hållbar värld - en fönsterruta i taget!

Kontaka oss Läs mer om fönsterputs

Bildgalleri

Se bilder från tidigare arbeten